NBS 70/950 BETONALTI TRAPEZ ÜRETIM HATTI

NBS 70/950 Betonaltı Trapez Üretim Hattı

Nebosan Metal olarak, 70/950 mm ölçülerinde üretim yapan beton altı trapez sac üretim hattımızı kurduk. 14 metre maksimum uzunlukta ürettiğimiz beton altı trapezlerimiz kompozit yapılarda kalıp maliyetlerini ortadan kaldıran ve yüksek dayanımı sayesinde beton kullanımı da minimize eden yapı elemanları arasındadır.

0,50 – 1,20 mm arasındaki sacları işleyebilen yeni hattımız yüksek hadve özelliği ile maksimum taşıma kapasitesine sahiptir. Çelik yapıların arakat döşemelerinde genelde maliyet açısından ve mimari açıdan beton tercih edilmektedir. Maksimum taşıma kapasitesiyle 70/950 sac trapezlerimiz beton yapıların maliyetini düşürmek ve işçiliği kolaylaştırmak için tercih edilen ilk ürünler olmuştur.

  • Yapısı itibari ile montajı kolaydır. İstenilen ölçülere göre üretildiği için firesiz montaj yapılabilmektedir. Özel üretim hatları sayesinde projedeki yerleşim ölçülerinize göre farklı ölçülere göre imalat yapılabilmektedir.
  • Kullanım alanları genelde çelik yapıların üstünde olduğu için montaj açısından iskele, manlift, sepet gibi ekipmanlara ihtiyaç yoktur. Yapının durumuna göre tek bir noktaya vinç ile servis edilerek tüm vinç maliyetlerini azaltır.
  • Montaj kolaylığı açısından zaman tasarrufu sağlar.
  • Beton altı trapez sac talep edilecek trapez formuna göre %40 civarında beton tasarrufu sağlar.